Orgelconcert

De Hoornse Brassband is een bloeiende vereniging. Elke maandagavond komen circa 20 enthousiaste leden bij elkaar in het verenigingsgebouw de "Notenkraker" in de Achterstraat in Hoorn om met elkaar muziek te maken.  Hierbij centraal staan muzikaliteit en gezelligheid. Muzikaal blijkt dat de brassband uitstekend werkt met deze instelling. Op dit moment speelt de band in de 2e afdeling (dit is hetzelfde als de vroegere Ere-afdeling). De Brassband repeteert van 19:45 tot 22:15 uur.
 
De optredens zijn even veelzijdig als het repertoire. Zo is er bijvoorbeeld het jaarlijkse donateursconcert, optreden tijdens de Hoornse Stadsfeesten, begeleiding van kerkdiensten en ook uitwisselingen met andere verenigingen of koren. Deze concerten zijn zowel op uitnodiging als zelf georganiseerd.

Het ledental van de Hoornse Brassband groeit al jaren gestaag. Op dit moment heeft de brassband de volgende leden:

Es-cornet
Marjan Kwantes

Solo-cornetten
Marcel Steur, Hanko Baan, ~vacatures~

Repiano cornet
Leo van de Berg

2e cornetten
René Vis, Hidde Meisner

3e cornetten
Franka Dekker, Ruben Smit, Renske Meisner

Flugelhorn
Mireille Steur, Angelique de Vries

Althoorns
 Ellie Postmus, Gerda Steur, Irene Dekker

Baritons
Björn Scholts, Nienke Meisner

Euphoniums
Petra Molag, Martin Klokman

Trombones
Ger van Wattingen, Michiel de Heer, Ben Ootjers

Bassen
Heleen Kreune, Peter Steur, vacatures esbas en besbas

Slagwerk
Wouter Brozius, Jeroen Meisner, Jochem Beumer

Vacatures: Op dit moment heeft de brassband vacatures voor solo cornet en bas. Speelt u en heeft u interesse? Neem contact op met de voorzitter van de Hoornse Brassband: Email voorzitter. U kunt uiteraard ook een email aan de secretaris Email secretaris sturen. Speelt u een ander instrument en heeft u interesse? Schroom niet en neem contact op.  Mouwen zijn er om aan te passen!

Privacy