De Hoornse Brassband

Deze enthousiaste groep muzikanten, De Hoornse Brassband, is op zoek naar sponsors en uw bedrijf kan hierbij helpen. Te denken valt aan het beschikbaar stellen van een repetitieruimte of het leveren van kleding, drank of eten.
Als tegenprestatie kunnen we op muzikaal vlak natuurlijk veel betekenen. "De Brassers" spelen al regelmatig in de Kersenboogerd of Huesmolen tijdens bijvoorbeeld Sinterklaas of een ander evenement.
Natuurlijk zijn ook reclameactiviteiten een mogelijkheid, of kunnen de leden van de Brassband helpen met (seizoens) activiteiten zoals: Inventarisatie van voorraden, promotie-acties of gewoon meehelpen bij uw bedrijf.

Hier als voorbeeld een aantal mogelijke samenwerkingen:

  • Uw bedrijf stelt de kantine ter beschikking voor de wekelijkse repetitie van de Brassband en in ruil komt de Brassband jaarlijks helpen in de piekperiode met inpakken van kerstpakketten.
  • Uw bar verkoopt de Brassband consumptiemunten voor € 1,90 en de Brassband mag tijdens een concert voor € 2,00 verkopen aan bezoekers.
  • Uw kledingwinkel geeft de leden of bezoekers van de Brassband 10% korting op de aanschaf van kleding. Deze korting komt direct ten goede aan de Brassband en zorgt voor extra omzet.

Mocht u interesse hebben in een samenwerking, neem dan contact op met de voorzitter:
Ben Ootjers, 06-10001212

Privacy