Al sinds 1961 is de brassband zeer actief en worden vele verschillende activiteiten ondernomen. De vereniging wil niets liever dan dit nog jarenlang voortzetten. Daarom is het belangrijk om ook alvast een blik in de toekomst te werpen. En in die toekomst... hoopt de brassband u te mogen verwelkomen. Een regelmatige aanwas van nieuwe leden is immers essentieel.

Houd u daarom van:

- Muziek?
- Zelf muziek maken?
- Samen muziek maken?
- Gezelligheid?

Word dan lid van de Hoornse Brassband!

De vereniging kan altijd nieuwe leden gebruiken. Dus of u nu voor het eerst een instrument in handen neemt of al een doorgewinterde muzikant bent, u bent welkom. Hieronder staat de belangrijkste informatie.

Instrument
U hoeft (gelukkig) niet zelf een instrument aan te schaffen. Alle leden krijgen van de vereniging een instrument, dat u mag gebruiken zo lang als u lid bent. Nog nooit een instrument bespeeld? U mag het instrument rustig uitproberen voordat u echt lid wordt en muziekles neemt.

Muziekles
Om een instrument goed te leren bespelen is muziekles noodzakelijk. Tijdens de lessen leert u op ontspannende wijze hoe u het instrument bespeelt. De muzieklessen verzorgt de brassband niet zelf, maar worden gegeven door onze eigen dirigent, Erwin ter Bogt, of Erik Torrenga, beide zijn trompettist bij Holland Symfonia.

Meer informatie
Wilt u meer informatie, Klik hier
Of neem contact op met onze leerlingen coördinator: Franka Dekker
Of met onze voorzitter: Ben Ootjers